.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Vissza a nyitó lapra
.
Honlaptérkép
.
AKTUÁLIS
.
A valóság világa a szeretet világa.
A szeretet az, ami mindent átölel!

.

.
kép
.
Lélekben emelkedett ünnepeket és
boldogsággal teli Új esztendőt kívánunk mindenkinek!
.

.
Azért van szükségünk erős hitre, mert általa válunk képessé a szeretet gyakorlatára!
.


.
Köszönet mindenért

Köszönjük a fényadó- és beszélgetőtársainknak a velünk megosztott írásokat és gondolatokat. Szavaik mára sok ember szívében találtak visszhangra!
.
Bővebben ...


.
Kockázat nélkül

A mai erkölcstelen világban a jogtalan haszonszerzés, mások megkárosítása a virtuális térben is mindennapossá vált, ezért az Internet felhasználók rákényszerültek, hogy a védelmük érdekében egy biztonságosabb kapcsolattal kísérletezzenek. Szükség is van erre a biztonságra minden olyan internetes oldalon, ahol valamit kockáztatnak a látogatók.
-
De van olyan hely, például a mi fényadó honlapunk, ahol kizárólag ingyenesen adjuk közre a gondolatainkat, és cserében a látogatóinktól nem várunk el semmit. A fényadás személyválogatás, feltételszabás és viszonzásvárás nélkül történik, és pontosan ugyanígy működik a honlapunk is. Mi nem reklámozunk, nem adunk közre üzleti ajánlatokat, nem kezelünk személyes adatokat. Ebből következően nálunk nincs szükség regisztrációra, és nem alkalmazunk "sütiket" sem.
-
Az elfogadlak hu működése tehát egyirányú, szabad és teljesen független, mégis érheti kellemetlenség a látogatót. Egy mai böngésző az érzékeny adatok kezelésére hivatkozva, megkülönböztetés nélkül, a fokozott biztonság szabályai szerint kezeli a honlapokat. Ellenőrizi a weboldal által felmutatott tanúsítvány érvényességét, és megvizsgálja, hogy a titkosítás elég erős-e ahhoz, hogy megfelelően védje a személyes adatokat.
-
Ha úgy találja, hogy a titkosítás nem elég erős, az átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat, ezért nem építi fel a kapcsolatot, és ajánlja, hagyjuk el az oldalt. Ha a honlapunk felkeresésekor megjelenik "A kapcsolat nem biztonságos" üzenet és figyelmeztet, "Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a böngészője nem csatlakozik ehhez a weboldalhoz", nyugodt szívvel, kockázat nélkül továbbléphet az oldalainkra!

Internet-címünk
http://elfogadlak.hu vagy http://www.elfogadlak.hu
.


.
A lap tetejére
.
Tartalomjegyzék
.
Vissza
_