.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
4. Albertus Julianna (Kaposmérő)

Jó lenne felújítani a kapcsolatainkat! A Találkozások oldalán már írtam erről, mert szerintem is nagy öröm lenne rendszeresen találkoznunk. Szeretném, ha mi fényadók olyan kapcsolatot alakítatnánk ki, ami ismét közelebb hozna minket egymáshoz. Így barátságok, ismeretségek alakulhatnának azokkal a fényadókkal, akiknek volna ehhez kedvük. Levelezhetnénk, találkozhatnánk egymással, beszélgethetnénk vagy csinálhatnánk bármit, amihez kedvünk van.
-
De azt is tudom, ha több ember szeretne hosszabb időn át fenntartható közös programot csinálni és annak frissességét időről-időre megőrizni, akkor a programnak megfelelő gyakorlati célt is kell találni. Sokat gondolkoztam, hogyan lehetne ezt a találkozásainkban konkrétan megvalósítani, és azt találtam ki, hogy azok a fényadók, akik ezt szeretnék, adják meg egymásnak az elérhetőségüket, így lehetőség nyílna arra, hogy megbeszélés szerint rövidebb-hosszabb időre találkozzanak egymással. Ez egyben arra is jó lenne, hogy ne csupán új barátokra leljünk, hanem Magyarország azon területét is megismerjük, ahol a másik fényadó él.
-
A látogatás és a közös programok körülményeit majd levélben részletezhetjük, kinek-kinek mi a konkrét elképzelése, mik a lehetőségei, hogyan és milyen időpontban lenne neki megfelelő a találkozás (szállás, étkezés, egyéb körülmények). A kapcsolatfelvételt a Találkozások oldalán megadott e-mail címeken keresztül gondoltam lebonyolítani. Ide írhatnánk a leveleinket, és akik ebben a témában érdekeltek, azokkal időről-időre megosztanánk az elérhetőségeinket. A későbbiek folyamán aztán meglátjuk, hogyan alakítjuk tovább ezt a gyakorlatot.
-
Csodálatos lenne mindenki számára, ha a kikapcsolódásban is segíteni tudnánk egymásnak. Néha egy kedves szó többet ér, mint egy rakás pénz. A hétköznapokban sok jót lehet tenni odafigyeléssel. Nem kell nagy dolgokra gondolni, meg vagyok győződve, ha csak egy embert boldoggá teszel a szavaiddal vagy a cselekedeteiddel, már maradandó dolgot adtál a másiknak.
-
Szeretettel, Albertus Julika
Kaposmérő, 2010.03.25.
.
Szerkesztői megjegyzés
.
Kedves Julika, ez egy nagyszerű ötlet. Nagyon örültem a levelednek, különösen a találkozásaink konkrétságára vonatkozó gondolataidnak (... ha több ember szeretne hosszabb időn át fenntartható közös programot csinálni és annak frissségét időről-időre megőrizni, akkor a programnak megfelelő gyakorlati célt is kell találni). Úgy gondolom, nálunk Budapesten többek között azért is szakadtak meg a találkozások, mert későn ismertük fel ezt a szükségszerűségét. Remélem, itt a virtuális térben ezúttal szerencsésebbek leszünk!

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_